AfterPay als drijfveer voor de start van D2Business!

Desirée als Business Expert bij AfterPay

Stefan van den Berg, Founder AfterPay
Bij een jong bedrijf heb je altijd facilitaire-, secretariële-, management ondersteuning- en project ondersteuningstaken die je als ondernemer wel zelf kunt doen, echter is dat niet alleen tijdrovend. Ook omdat je je tijd maar één keer kunt besteden dien je jezelf continue de vraag te stellen of je zelf je tijd aan de juiste zaken besteedt.
Daar komt bij dat mensen die op een actieve gestructureerde wijze het management of de ondernemer ondersteunen dit niet alleen beter kunnen, maar vaak ook veel efficiënter.
Bij AfterPay merkte ik dat Desirée heel efficiënt taken oppakte zoals mijn afspraken inplannen, mijn mailbox bijhield, reizen regelde,  onze deelname aan de beurs voorbereide , zorgde dat de sales opgevolgd werd, de website bijgehouden werd en alle zaken die op kantoor speelden goed regelde.
Hierdoor kon ik mijn tijd besteden aan de taken waar ik AfterPay mee kon laten groeien. Ik bedacht waar we heen wilden met het bedrijf en Desirée regelde en voerde de werkzaamheden hiervoor uit. Hierdoor maakten we als AfterPay echt meters. Desirée heeft een zeer efficiënte werkwijze. Daar waar ik tijden liep te ‘klooien’ had zij zaken in korte tijd op de rit en uitgevoerd.
Mijn ervaring met Desirée is, dat als je haar meeneemt in je strategie en plannen, zij zaken echt efficiënt voor jou regelt. Ik ben groot voorstander van het werken met een business expert. Zij kunnen taken veelal veel efficiënter en effectiever doen. Waardoor er tijd is om te werken aan zaken om met je bedrijf next level te gaan. Mijn to-do lijst werd echt korter.
Met Desirée haal je een persoon in ‘huis’ die weet hoe het is om een idee naar een startup en vervolgens een MKB bedrijf te brengen. Zij heeft alle stappen doorlopen met mij. Waar haar kracht ligt is dat zij mij telkens voorhield om me te blijven focussen. Ze stelde vragen die mij tot nadenken aanzetten. De vele ideeën die in mijn hoofd zaten kwamen daardoor gestructureerd naar buiten waardoor het bedrijf echt ging groeien.
Desirée is zeer doelgericht en verliest daarbij het belang van het bedrijf nimmer uit het oog. Naast uitvoering van haar taken bewaakt zij de voortgang en komt zij met eigen ideeën hoe een taak of activiteiten op creatieve wijze uit te voeren.
Ik zou Desirée zeker aanraden bij ondernemers of managers/ bestuurders die op professioneel niveau werken aan het realiseren van gestelde organisatiedoelen waarbij de betreffende organisatie en leiding houden van aanpakken en doorpakken. Desirée is vanuit haar karakter een aanpakster die graag de voortgang erin houdt en absoluut de verantwoording neemt over haar stuk. Daarnaast communiceert zij intern goed met collega’s en management.
Met Desirée weet je waar je aan toe bent. Je kunt op haar bouwen en vertrouwen.
AfterPay

Kijk voor meer informatie, verhalen, tips en meer op …