AfterPay als drijfveer voor de start van D2Business!

Als ik denk iets nodig te hebben heeft Desirée het al geregeld

Janneke Stiphout-Langen, Founder Pointwood Group B.V.

21 mei 2021 de eerste keer dat Desirée en ik elkaar troffen. Tijdens een training die wij beiden volgenden viel Desirée toen niet meteen op tussen alle persoonlijkheden die aanwezig waren, maar haar verhaal en aanbod des te meer.

Desirée presenteerde zich als VA en als sparringpartner voor de ondernemer, maar daarmee deed zij zichzelf echt tekort naar mijn idee. Terwijl dieper ingegaan werd op de businessplannen van de aanwezigen knikten wij op enig moment naar elkaar en wisten wij genoeg. Wij zouden na de training nog wel (eens) contact hebben om te sparren over elkaars businessplan.

Nog diezelfde dag werden contactgegevens, vergaderlinkjes en tips en trucs uitgewisseld. Sindsdien ging het Next Level.

Desirée is met recht mijn virtueel business partner te noemen, mijn rechterhand op afstand. Als ik iets denk nodig te hebben heeft Desirée het al uitgezocht, voorbereid of klaargezet. Daartegenover staat dat mijn commerciële gevoel en passie voor optimalisatie haar businessplan en aanbod hebben aangescherpt. Wij zijn écht complementair aan elkaar.

Het allermooiste van D2Business als business partner is dat zij niet doet aan moeilijke constructies met aandelen, urenregistraties en hoge facturen.

Nee, met Desirée werk je op projectbasis. Waardoor je als ondernemer na elk project beslist of je nog een ander project wilt gaan doen.

Niet dat je nog van haar af wilt als je eenmaal hebt ervaren wat ze voor jou en je onderneming kan betekenen. Het gevoel dat we elkaar het beste gunnen en weten dat beiden ver gaan komen, maar samen nog veel verder maakt onze samenwerking één uit duizenden.

Dank voor al je vertrouwen in mij en mijn diensten, de gezellige en inspirerende sparringssessies, maar vooral de constructieve samenwerking. Ik gun iedereen zo’n toegewijde business partner als Desirée.

Proost op de start van het bedrijf Pointwood van Janneke Stiphout

Kijk voor meer informatie, verhalen, tips en meer op …