Over Desirée

Ervaren focus manager en auteur van het boek Stilgeboren

“Met ruim 25 jaar ervaring bij toonaangevende bedrijven, besloot ik met al mijn kennis en ervaring ondernemers op mijn unieke wijze te gaan ondersteunen. Mijn doel als Focus Manager is om hét aanspreekpunt te zijn voor de ondernemer, zodat hij  zich kan focussen op het uitbouwen van zijn bedrijf. Ik zet taken en werkzaamheden uit in lijn met het gedachtengoed van de ondernemer, zowel binnen als buiten de organisatie. Mijn passie ligt in het sparren, meedenken, structureren, plannen en organiseren. Mijn missie is om ondernemers met één aanspreekpunt een complete oplossing te bieden.”

Desirée drijvende kracht achter D2Business

Als onderneemster ben ik dé drijvende kracht achter D2Business. Ik voelde al op jonge leeftijd dat bijna alles mogelijk is als je er maar in gelooft, actie neemt en je niet laat leiden door angst maar dat te doen wat je hart je ingeeft. In Ik heb een tweetal intens verdrietige en levensbepalende gebeurtenissen meegemaakt. Het verlies van mijn twee baby’s. Deze twee jongens hebben ervoor gezorgd dat er in mij een oerkracht is losgemaakt. Het zorgt er ook voor dat ik enorm kan genieten van de dingen die op mijn pad komen. Van nature heb ik een opgewekt en enthousiast karakter, sta ik graag voor anderen klaar en geloof ik enorm in delen en samenwerken. De 2 in de naam D2Business staat voor mijn twee jongens.

Jarenlang verrichtte ik in loondienst bij diverse toonaangevende bedrijven allerlei ondersteunende werkzaamheden als management- en business assistente. Ik was de rechterhand van RvC-leden, directie, management, ZZP-ers en MKB.

 

Als Focus Manager wil ik mijn kennis, ervaringen en vaardigheden inzetten om ondernemers te ondersteunen in het realiseren van hun doelen.

In nauwe samenwerking met de founder van AfterPay (dé bekende achteraf betaalmethode) heb ik destijds AfterPay van een idee, naar start-up, scale-up en vervolgens naar een internationaal winstgevend miljoenenbedrijf helpen brengen. De ervaringen uit deze zakelijke ‘reis’ zet ik nu in, samen met mijn opdrachtgevers, om het ‘onmogelijke mogelijk te maken’.

De ervaring bij AfterPay heeft mij veel inzicht in ondernemen gegeven. Wat het met je doet als het tegenzit, hoe je je doelstellingen moet halen, wat je bij snelle opkomende concurrentie kunt doen en ga zo maar door.

Ik begrijp daardoor als geen ander wat ondernemers doormaken en nodig hebben. Met mij haal je geen business partner in huis die je bedrijf overneemt, maar een ervaringsdeskundige die jou als ondernemer met raad en daad bijstaat.

Boek Stilgeboren:  uit liefde geschreven voor Tom en Tim

Stilgeboren: uit liefde geschreven voor Tom en Tim

19 juni 2022 verscheen mijn boek Stilgeboren: uit liefde geschreven voor Tom en Tim. Mijn boek geeft lotgenoten herkenning die zij nodig hebben om te helen. Er is niet voor niets de mooie uitspraak: je kunt niet helen zonder te delen.Ik ben 22 weken zwanger als ik plotseling heel erg ziek word. Al snel wordt geconstateerd dat ik lijd aan het HELLP-syndroom, een ernstige vergiftiging van de zwangere moeder. Als toekomstige ouders belanden we in een nachtmerrie als we te horen krijgen dat de zwangerschap afgebroken moet worden. Tom wordt levenloos geboren als hij 23 weken en 5 dagen oud is. Ruim een jaar later slaat het noodlot wederom toe. Voor een tweede keer wordt er HELLP geconstateerd en na 25 weken en 1 dag wordt mijn stilgeboren zoon Tim geboren.

‘Stilgeboren’ heb ik uit liefde voor mijn beide zonen Tom en Tim geschreven. Met dit boek wil ik mijn ervaringen delen en laten inzien dat je na het verliezen van je kindje ook weer gelukkig kunt worden. Dat kan soms langer duren dan je verwacht. Delen is helen…

Kijk voor meer informatie, verhalen, tips en meer op …