Over mij

Jouw ervaren rechterhand op afstand

“Met ruim 25 jaar ervaring bij toonaangevende bedrijven, besloot ik met al mijn kennis en ervaring ondernemers op mijn unieke wijze te gaan ondersteunen. Mijn doel als (Online) Business Partner is om hét aanspreekpunt te zijn voor de ondernemer, zodat hij  zich kan focussen op het uitbouwen van zijn bedrijf. Ik zet taken en werkzaamheden uit in lijn met het gedachtengoed van de ondernemer, zowel binnen als buiten de organisatie. Mijn passie ligt in het sparren, meedenken, structureren, plannen en organiseren. Mijn missie is om ondernemers met één aanspreekpunt een complete oplossing te bieden.”

Desirée drijvende kracht achter D2Business

Als onderneemster ben ik dé drijvende kracht achter D2Business. Ik voelde al op jonge leeftijd dat bijna alles mogelijk is als je er maar in gelooft, actie neemt en je niet laat leiden door angst maar dat te doen wat je hart je ingeeft. In Ik heb een tweetal intens verdrietige en levensbepalende gebeurtenissen meegemaakt. Het verlies van mijn twee baby’s. Deze twee jongens hebben ervoor gezorgd dat er in mij een oerkracht is losgemaakt. Het zorgt er ook voor dat ik enorm kan genieten van de dingen die op mijn pad komen. Van nature heb ik een opgewekt en enthousiast karakter, sta ik graag voor anderen klaar en geloof ik enorm in delen en samenwerken. De 2 in de naam D2Business staat voor mijn twee jongens.

Jarenlang verrichtte ik in loondienst bij diverse toonaangevende bedrijven allerlei ondersteunende werkzaamheden als management- en business assistente. Ik was de rechterhand van RvC-leden, directie, management, ZZP-ers en MKB.

Als (Online) Business Partner wil ik mijn kennis, ervaringen en vaardigheden inzetten om ondernemers te ondersteunen in het realiseren van hun doelen.

In nauwe samenwerking met de founder van AfterPay (dé bekende achteraf betaalmethode) heb ik destijds AfterPay van een idee, naar start-up, scale-up en vervolgens naar een internationaal winstgevend miljoenenbedrijf gebracht. De ervaringen uit deze zakelijke ‘reis’ zet ik nu in, samen met mijn opdrachtgevers, om het ‘onmogelijke mogelijk te maken’.

De ervaring bij AfterPay heeft mij veel inzicht in ondernemen gegeven. Wat het met je doet als het tegenzit, als doelstellingen niet gehaald worden, wanneer je opeens te maken krijgt met een snel opkomende concurrent en ga zo maar door.

Ik begrijp daardoor als geen ander wat ondernemers doormaken en nodig hebben. Met mij haal je geen business partner in huis die je bedrijf overneemt of op zoek is naar aandelen, maar een ervaringsdeskundige die jou als ondernemer met raad en daad bijstaat.

Een team van Next Level A-Players

Vanuit al mijn ervaring in diverse functies heb ik ervaren dat het het resultaat en de efficientie ten goede komt om (online) specialisten in te zetten op specifieke vraagstukken.

Allround medewerkers en assistenten zijn vaak minder ervaren en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen dan een expert die gespecialiseerd is en zich focust op dat specifieke vakgebied.

Ik verzamelde door de jaren heen een team van specialisten om me heen die ik nu inzet op de vraagstukken van mijn opdrachtgevers waar expertise voor nodig is.

Met de Next Level A-Players verbind ik vraag en aanbod aan elkaar, maar blijf zelf het eerste aanspreekpunt om de kwaliteit voor mijn opdrachtgevers te bewaken.

Next Level MasterMind

Next Level Master Mind

Enthousiast. Dat was de spirit tijdens de vijfdaagse Welovecommunities challenge van Maartje Blijleven. En enthousiast bleef het. Ook na de challenge. Twee ambitieuze ondernemende vrouwen vormden tijdens de challenge in nog geen tien minuten een MasterMind.  

Kort, krachtig, to the point. That’s the spirit. Wekelijks wisselen we uit, vanuit een open mind.  

Maar wat ons werkelijk samenbracht bleek onduidelijk, zo erkenden we naar elkaar. En dat was het moment dat de Next Level MasterMind is ontstaan.  

Desirée van Nieuwenhoven en Miranda Baars gelijkgestemden met een uiteenlopende specialisatie. Wekelijkse power, gedrevenheid, verbinding en commitment. Wij houden ervan. 

Samen hebben zij het bedrijf Next Level MasterMind opgericht! Vanuit dit bedrijf gaan wij MasterMind groepen naar een Next Level brengen.

 

Alleen ga je sneller, samen kom je écht verder!

Tijdens een livedag van de VA Business Academy ontmoetten Janneke Stiphout-Langen en Desirée van Nieuwenhoven elkaar. Al snel bleek dat beiden uit hetzelfde hout gesneden zijn en dus dezelfde mindset, drive en passie hebben.

De dames zijn complimentair aan elkaar, waardoor zij voor ondernemers een complete oplossing kunnen bieden.

Zoals Desirée plannen doorvoert voor haar opdrachtgevers zo concretiseerde Janneke de ideeën van Desirée. Met de samenwerking tussen Pointwood Group B.V. en D2Business zitten er geen 24 maar 144 uren in een dag.

Kijk voor meer informatie, verhalen, tips en meer op …