Kennismaken met D2Business?

Laten we kennismaken

Herken je je als ondernemer in de vragen op de website of overweeg je om een Focus Manager in te schakelen? Plan dan  een kennismakingsgesprek in om te kijken of wij een klik hebben.

We plannen een afspraak van een half uur. Tijdens dit gesprek kunnen wij elkaar leren kennen en globaal bespreken waar jij tegen aan loopt als ondernemer en waar ik jou in kan ondersteunen!

Wat levert het jou op?

Onze samenwerking gaat ervoor zorgen, dat wat in jouw hoofd zit, sneller jouw bedrijf of organisatie in gaat. Zo heb je meer tijd om aan jouw bedrijf te bouwen. Je krijgt rust in het bedrijf en het gevoel van vrijheid terug. Dat is de kracht van D2Business! Ondernemers écht ontzorgen.

Ondernemen is nu eenmaal topsport
  • Hoe fijn is het als je binnen handbereik een strategisch sparringpartner hebt?
  • Een rechterhand met wie je nieuwe ideeën kunt bespreken.
  • Die jou adviseert hoe je efficiënter kunt werken.
  • Die meer tijd voor jezelf en je gezin creëert in je drukke ondernemersbestaan.

Kortom: D2Business is jouw Focus Manager op afstand die er voor jou is. Hierdoor kun jij je 100% focussen op het inhoudelijke gedeelte, het creatieve proces en de stip op de horizon. Want jij wilt toch ook groeien met jouw bedrijf naar een start-up, scale-up of nog groter?

Want als zelfstandig ondernemer weet ik hoe uitdagend het ondernemerschap kan zijn. Ik vergelijk het ondernemen met topsport.

“In mijn AfterPay tijd had het bedrijf een eigen Schaatsteam; Team AfterPay met toptalenten. Er zitten zoveel overeenkomsten in topsport en ondernemen.”

D2Business is een professionele organisatie, gedreven, enthousiast, betrouwbaar, servicegericht en proactief.

Als jij als ondernemer ambitieus bent, het onmogelijke mogelijk wilt maken,  je wilt gaan excelleren met jouw bedrijf en op zoek bent naar een professional die je daarbij ondersteunt, dan zijn wij een goede match!

Kijk voor meer informatie, verhalen, tips en meer op …