D2Business rechterhand en sparringpartner van Pointwood Group B.V.

Desirée als Business Expert op afstand

Pointwood.nl

21 mei 2021 de eerste keer dat Desirée en ik elkaar troffen. Tijdens een training die wij beiden volgenden viel Desirée niet meteen op tussen alle markante persoonlijkheden die aanwezig waren, maar haar verhaal en aanbod des te meer.
Desirée presenteerde zich als business expert, als sparringpartner voor de ondernemer, maar daarmee deed zij zichzelf echt tekort naar mijn idee.
Terwijl dieper ingegaan werd op de businessplannen van de aanwezigen knikten wij op enig moment naar elkaar en wisten wij genoeg, wij zouden na de training nog wel (eens) contact hebben om te sparren over elkanders businessplan.
Nog diezelfde dag werden contactgegevens, vergaderlinkjes en tips en trucs uitgewisseld. Sindsdien ging het Next Level.

Desirée is met recht mijn virtueel business partner te noemen, mijn rechterhand op afstand. Als ik iets denk nodig te hebben heeft Desirée het al uitgezocht, voorbereid of klaargezet. Daartegenover staat dat mijn commerciële gevoel en passie voor optimalisatie haar business plan en aanbod hebben aangescherpt. Wij zijn écht complementair aan elkaar.

Het allermooiste van D2Business als business partner is dat zij niet doet aan moeilijke constructies met aandelen, urenregistraties en hoge facturen. Nee, bij Desirée zit je nergens aan vast. Niet dat je nog van haar af wil als je eenmaal hebt ervaren wat ze voor jou en je onderneming kan betekenen. Het gevoel dat we elkaar het beste gunnen en weten dat beiden ver gaan komen, maar samen nog veel verder maakt onze samenwerking één uit duizenden.

Dank voor al je vertrouwen in mij en mijn diensten, de gezellige en inspirerende sparringssessies, maar vooral de constructieve samenwerking. Allemachtig wat gaan wij hard samen!!

Ik gun iedereen zo’n toegewijde business partner als Desirée.

 

Janneke Langen, Pointwood Group B.V.

 

Proost op de start van het bedrijf Pointwood van Janneke Stiphout

Kijk voor meer informatie, verhalen, tips en meer op …